Încă o dată, declarați VGM în conformitate cu faptele: o amendă de 8000 de dolari SUA pentru ascundere și raportare greșită!

- Aug 17, 2020-

Recent, transportul internațional EVA a emis un anunț: dacă diferența dintre greutatea reală a containerului și greutatea VGM este mai mare de 5 tone sau dacă greutatea reală depășește greutatea maximă de exploatare a containerului, expeditorul trebuie să o informeze și să o schimbe din proprie inițiativă, iar penalitatea este de 4000 USD / container; dacă este găsit și verificat de locul de plecare, portul de tranzit, curtea containerului de destinație sau o organizație terță recunoscută de unitatea maritimă, penalitatea este de 8000 USD / Container.


De fapt, companiile de transport maritim, inclusiv Maersk, Mediterranean Shipping și alte companii de transport maritim au anunțat succesiv că VGM va fi taxată cu o amendă pentru raportare și ascundere falsă. La sfârșitul lunii iulie, un birou maritim intern a emis un aviz de pedeapsă pentru un container supraponderal, cu o amendă de 8500 de yuani. Se raportează că există și scurgeri de politici ale administrațiilor maritime din alte regiuni: dacă eroarea de supraponderare a containerului depășește 1 tonă, va fi amendată cu 8500, iar a doua oară când va fi găsită, amenda va începe să fie de 2W.


Trebuie să fim atenți! Don' nu va fi supraponderal!