Grebo Port Colombo Paralizat! Cel mai mare port din Nigeria este puternic congestionat!

- Jul 27, 2020-

Recent, din cauza vremii nefavorabile, a situației epidemice și a altor motive, unele porturi importante au fost afectate într-o anumită măsură.Protest și grevă în portul ColomboPe 21 iulie, uniunea autorității portuare Colombo din Sri Lanka a declarat: este planificat să se organizeze un protest și să facă grevă la terminalul de containere est al portului Colombo începând cu 22 de iulie pentru o săptămână.


În prezent, există 23 de sindicate în industria portuară Colombo și toți membrii sindicatului au participat la protest. Activitățile de protest din terminalul de containere est al portului Colombo vor conduce, într-o mare măsură, la paralizia totală a portului și la eșecul vămuirii mărfurilor.


Transportatorii de marfă și prietenii comerțului exterior din acest port ar trebui să fie atenți.

Portul Colombo, cunoscut și sub numele de port artificial Colombo, nu este doar cel mai mare port din Sri Lanka, ci și unul dintre cele mai mari porturi artificiale din lume.


Zona portuară a portului Colombo este de 24000 mp. Există două intrări în port. Adâncimea apei a portului este cuprinsă între 9 metri și 11 metri. Condițiile sunt bune. Este potrivit pentru acostarea navelor mari și super mari. Poate parca 40 de nave super mari și unele nave mici și mijlocii în același timp.


Există trei bariere de val în sud-vestul, nord-estul și nord-vestul portului, cu o parte orientată spre mare. Locația este excelentă și convenabilă pentru ca navele să intre și să plece.

Locația geografică excelentă a portului Colombo din Sri Lanka, care se află doar într-o poziție centrală pe coasta de est și vest a Oceanului Indian, este la aproximativ 3000 km distanță de Strâmtoarea Malacca și Golful Aden, deci este un port de tranzit și port de aprovizionare pentru navele care traversează Oceanul Indian.Cel mai mare port din Nigeria' este puternic congestionatPortul APAPA, cel mai mare port din Nigeria&# 39, se confruntă cu o congestie gravă. Flota de containere așteaptă în afara portului câteva luni doar pentru a intra în coadă.


În prezent, toate drumurile care duc la portul Lagos sunt în congestionare serioasă. Există linii lungi de camioane. Șoferii speră să ajungă în port cât mai curând posibil, să pună containerele de export sau să ridice containerele importate.

În această perioadă, șoferii au rămas în călătoria noroasă și murdară. Din cauza furtunii din zonă, condițiile rutiere s-au agravat. S-au scăldat, au mâncat și au dormit în zonă noaptea, așteptând să fie lăsați în port.